Geluidset 4 – tot 400 personen

220,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Haal het beste geluid in huis voor grotere evenementen met onze geluidset voor maximaal 400 personen. Deze professionele geluidset bevat 2 x dB Technologies F212 actieve speakers, 2 x dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers en kabelmanagement, waardoor je verzekerd bent van een krachtige en indrukwekkende audiobeleving.

De dB Technologies F212 actieve speakers zijn ontworpen voor evenementen met een grote publieksomvang. Met een vermogen van maar liefst 1200 watt per speaker leveren ze een helder en dynamisch geluid dat elke hoek van de zaal bereikt. De geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie (DSP) zorgt voor een nauwkeurige en gebalanceerde geluidsweergave, zodat zowel hoge tonen als lage tonen helder en gedefinieerd klinken.

Om de geluidservaring naar een hoger niveau te tillen, bevat deze geluidset ook 2 x dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers. Deze subwoofers zorgen voor een diepe en krachtige basweergave die de muziek tot leven brengt. Met een vermogen van 1500 watt per subwoofer zorgen ze voor een solide basis en een meeslepende luisterervaring.

Het kabelmanagement-systeem dat bij de set wordt geleverd, zorgt voor een nette en georganiseerde opstelling. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels, stroomkabels en signaalkabels, worden meegeleverd en zijn op maat gemaakt voor een moeiteloze installatie. Dit bespaart je kostbare tijd en voorkomt dat kabels in de knoop raken of rommelig ogen.

Of je nu een live concert, bedrijfspresentatie of groot feest organiseert, deze geluidset voor maximaal 400 personen voldoet aan al je audiovereisten. Met de krachtige F212 speakers en de diepe bassen van de DVA S1521N subwoofers zorg je voor een onvergetelijke geluidsbeleving die het publiek zal wegblazen. Huur deze complete geluidset en verzeker jezelf van een professionele en indrukwekkende geluidsweergave voor je evenement.

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten