Duurzaam koelen en verwarmen van je huis?

Voor professionele airconditioning en warmtepomp installatie kunt u bij ons terecht!

SPECIALIST VOOR AL UW KLIMAATWENSEN!

Of het nu gaat om klimaatbeheersing van kantoren, woningen, winkels en horeca: Vandams BV heeft altijd een passende oplossing voor het beheersen van uw woon- en werkklimaat.

Vandams BV spant zich in bij klanten in het hele land. Een verbeterde luchtkwaliteit verhoogt het woonplezier of werkgemak van iedereen. De toevoeging is geen overbodige luxe met de warmere zomers in België. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt er een plan opgesteld. Dit plan bestaat uit: inventarisatie, calculatie, installatie, service en onderhoud (dit laatste alleen voor installaties die door ons zijn geplaatst). Voor meer informatie bekijkt u onze klimaatsystemen of neemt u contact met ons op.

Schakel Vandams BV in zodat u zeker service met hoge kwaliteit krijgt.

Wanneer een airco plaatsen?

Waarom voor ons kiezen?

Waarom offerte aanvragen?

Betrouwbare merken, ultiem comfort!

Ontdek de krachtige prestaties en innovatieve technologieën van onze geselecteerde merken: LG, Maxicool en Tosot. Met deze vertrouwde namen op het gebied van airco’s en warmtepompen geniet u van ongeëvenaard comfort, het hele jaar door. Of u nu op zoek bent naar efficiënte koeling tijdens de zomerhitte of duurzame verwarming in de koudste maanden, deze merken staan garant voor hoogwaardige producten die aan al uw behoeften voldoen. Ontdek de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, energie-efficiëntie en gebruiksgemak met LG, Maxicool en Tosot, voor een aangename leefomgeving in elk seizoen.

Installatie service airconditioning

Vandams BV installeert airconditioning voor thuis en daarnaast ook voor klein commerciële doeleinden, zoals het koelen en/of verwarmen van winkels, bedrijfsunits en horecagelegenheden. Wij zijn dé specialist als het gaat om de installatie van airconditioning en bieden u daarbij de best mogelijke service. U kunt bij ons terecht voor één enkele airco op zolder, maar ook een hele woning voorzien van airconditioning is voor ons een koud kunstje. Wij staan garant voor een professionele-, kwalitatief hoge dienstverlening en om dit te borgen vertrouwen wij bij de installatie van onze airco’s alleen op de beste merken, zijn onze monteurs goed opgeleid en gebruiken wij duurzame installatiematerialen. Kwaliteit maakt het verschil!

Installatie service warmtepompen

Naast airconditioning zijn wij ook dé specialist als het gaat om de installatie van lucht/water warmtepompen. De werking van een lucht/water warmtepomp verschilt niet veel van dat van een airco en ook de installatie is niet heel veel anders. Beide zijn immers warmtepompen. Het verschil zit hem in het afgifte systeem dat bij een lucht/water warmtepomp geen lucht is, maar water. Er komt dus een stukje waterzijdige installatie bij kijken, maar ook dat is voor ons geen enkel probleem.
warmte pomp in badkamer

Koelen of verwarmen met airco's en warmtepomp? Bespaar energie en kosten!

Vandams BV helpt en adviseert u op het gebied van airco installatie. Wist u dat u naast koelen met airco’s ook altijd kunt verwarmen met airco’s? Door de lucht warmtepomp techniek bespaart u ook nog eens een hoop op uw gas kosten!

Ervaren monteurs

Voor ons team van ervaren monteurs is geen klus te gek!

Gecertificeerd

Wij beschikken over alle benodigde certificaten.

Goede service

Wij staan ook na het installeren van de airco graag voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Scott Scotson