Verhuur verlichting, geluid- en beeldapparatuur

Geef jouw evenement of feest kwaliteit en klasse door middel van ons professioneel licht en geluid. Op onze verhuurafdeling staat alles wat je nodig hebt, van geluidsinstallatie tot feestverlichting.

Bij het huren van verlichting of geluidsapparatuur, kunt je gebruik maken van onze expertise, of online jouw bestelling of offerte zelf plaatsen in de verhuur webshop. Voor het huren van een geluidsinstallatie, DJ set of LED-verlichting hebben wij altijd een oplossing.

Licht en geluid zelf aansluiten, of zullen wij dit doen?

Bij voorkeur installeren wij zelf alle verlichting en geluidsapparatuur voor je, zo weet jij zeker dat alle kabels juist zijn aangesloten, de dat de microfoons op een vrije frequentie staan ingesteld, en de geluidsinstallatie goed is ingesteld.

Bezorgen of zelf ophalen van de geluidsapparatuur of verlichting?

Heb je geen bestelbus of wagen die groot genoeg is om de apparatuur op te halen, dan bezorgen wij dit graag voor jou op locatie. De apparatuur direct na afloop opgehaald of pas de volgende morgen? Geen probleem, geef ons je wensen door. Wij leveren en halen het licht en geluid weer op.

Onze jarenlange ervaring

Al meer dan 20 jaar verhuren wij wekelijks geluidinstallaties, lichtshows en drive in shows op locatie. Niet alleen voor feesten, maar ook voor bedrijfspresentaties en evenementen kan je bij ons terecht voor het allerbeste licht en geluid verhuur. Bij ons ben je zeker van kwaliteit, scherpe prijzen en flexibele afspraken. Vandams BV is je partner voor de licht en geluid verhuur.

Licht en geluid verhuur bij Vandams BV

Vandams BV is leverancier voor alle audiovisuele projecten. Huur een TV, beamer of andere presentatiemiddelen bij Vandams BV en jij hoeft je om het audiovisuele aspect geen zorgen meer te maken. Geluidset of verlichting voor op jouw feest? Jezelf verstaanbaar maken tijdens een presentatie of voorstelling door middel van een draadloze microfoon? Heb je morgen al een reversmicrofoon nodig? Geen probleem: bel ons en we maken het in orde.