Fuifset 3 – tot 400 personen

500,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Maak je klaar om de ultieme fuifervaring te creëren met onze krachtige fuifset, speciaal samengesteld om een menigte van wel 400 feestgangers te laten genieten van een ongeëvenaarde geluids- en lichtshow. Deze indrukwekkende set omvat 2 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers, 2 dB Technologies Flexsys F212 actieve speakers, een stevige 6 meter driehoeks truss constructie, 2 JB Systems LS 400 wind-up statieven, 2 JB Systems Party Bars, 2 JB Systems COB 4bars en een Pioneer DJ-set met een DJM 900 mixer en 2 CDJ 2000 mediaspelers. En niet te vergeten, een handig kabelmanagement om alles netjes en georganiseerd te houden.

Kenmerken van de dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers:

 • Krachtige basprestaties: Elke actieve subwoofer levert een verbluffend vermogen dat diepe en punchy bassen produceert, waardoor de muziek voelbaar en meeslepend wordt voor de hele menigte.
 • Geavanceerde technologie: De DVA S1521N is voorzien van geavanceerde audiotechnologie die zorgt voor een nauwkeurige en heldere geluidsweergave, zelfs op hoog volume.
 • Stevig en draagbaar: Deze robuuste subwoofers zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn tegelijkertijd lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Kenmerken van de dB Technologies Flexsys F212 actieve speakers:

 • Helder en dynamisch geluid: De actieve speakers van dB Technologies zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit met heldere hoge tonen en diepe midden- en lage frequenties.
 • Flexibele plaatsing: Met hun compacte en stijlvolle ontwerp zijn de Flexsys F212 speakers gemakkelijk te plaatsen op verschillende locaties, waardoor je een brede geluidsverspreiding hebt.
 • Ingebouwde versterker: De actieve speakers hebben een geïntegreerde versterker, waardoor je ze direct kunt aansluiten op je audiobronnen zonder extra apparatuur.

Kenmerken van de JB Systems Party Bars:

 • Dynamische lichteffecten: De Party Bars zijn uitgerust met een combinatie van gekleurde LED’s, stroboscoop en ingebouwde lasers, waardoor een spectaculaire lichtshow ontstaat die de dansvloer verlicht in een werveling van kleuren.
 • Eenvoudige bediening: De meegeleverde afstandsbedieningen maken het gemakkelijk om de lichteffecten aan te passen en de sfeer van het feest moeiteloos te regelen.

Kenmerken van de JB Systems COB 4bars:

 • Krachtige lichtopbrengst: De COB 4bars zijn voorzien van Chip-on-Board LED-technologie, waardoor ze een intense en heldere lichtstraal produceren die de hele zaal verlicht.
 • Flexibele lichtconfiguraties: Met de mogelijkheid om de lichtbalken afzonderlijk te richten, kun je verschillende lichteffecten creëren die passen bij de sfeer van het feest.

Kenmerken van de Pioneer DJ-set met DJM 900 mixer en CDJ 2000 mediaspelers:

 • Professionele DJ-ervaring: De DJM 900 mixer en CDJ 2000 mediaspelers zijn geliefd bij professionele DJ’s vanwege hun uitstekende geluidskwaliteit en uitgebreide functionaliteit.
 • Naadloze mixmogelijkheden: Met de DJM 900 mixer kun je moeiteloos nummers mixen en effecten toevoegen voor een vloeiende overgang tussen tracks.
 • Hoge-resolutie kleurenschermen: De CDJ 2000 mediaspelers zijn uitgerust met kleurenschermen die alle benodigde informatie tonen, waardoor je snel toegang hebt tot je muziekbibliotheek en afspeellijsten.

Om te zorgen dat je evenement er professioneel uitziet en veilig is, bieden we een kabelmanagementoplossing aan waarmee je alle kabels netjes kunt wegwerken, zodat er geen struikelgevaar ontstaat en de focus volledig op het feestplezier ligt.

Met onze krachtige fuifset ben je verzekerd van een spectaculaire audio- en lichtervaring die de verwachtingen van elke feestganger overtreft. Of je nu een groot festival, bedrijfsevenement of een huwelijksfeest organiseert, deze complete fuifset zal zeker indruk maken op je gasten. Huur nu onze ultieme fuifset en maak van je evenement een onvergetelijk succes!

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten