Fuifset 1 – tot 100 personen

120,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Maak je klaar om een onvergetelijke fuif of evenement te organiseren met onze complete fuifset, speciaal samengesteld om tot wel 100 feestgangers te voorzien van een fantastische audio- en lichtervaring. De set bestaat uit 2 krachtige Audiophony Equipments MOJO 2200 Curve actieve speakers en een veelzijdige JB Systems Party Bar, compleet met kabelmanagement voor een professionele en opgeruimde opstelling.

Kenmerken van de Audiophony Equipments MOJO 2200 Curve actieve speakers:

  • Krachtige geluidsweergave: Elke speaker levert een indrukwekkend vermogen van 1600 watt, waardoor ze perfect zijn voor middelgrote tot grote feestlocaties.
  • Gebogen ontwerp: De unieke curve-constructie van de speakers zorgt voor een breed geluidsbereik en verspreidt het geluid gelijkmatig over de dansvloer, waardoor iedereen kan genieten van de muziek.
  • Ingebouwde versterker: De actieve speakers hebben een geïntegreerde versterker, waardoor ze gemakkelijk aan te sluiten zijn op verschillende muziekbronnen zonder de noodzaak van extra apparatuur.
  • Geavanceerde audiotechnologie: Audiophony staat bekend om zijn hoogwaardige audiotechnologie, wat resulteert in een heldere geluidsweergave en diepe basprestaties.

Kenmerken van de JB Systems Party Bar:

  • All-in-one verlichtingsoplossing: De JB Systems Party Bar is een veelzijdige verlichtingsbalk die een combinatie biedt van dynamische lichteffecten, zoals gekleurde LED’s, stroboscoop, en ingebouwde lasers, die de dansvloer tot leven brengen.
  • Eenvoudige bediening: De Party Bar wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening waarmee je moeiteloos de lichteffecten kunt aanpassen en de sfeer van het feest kunt regelen.
  • Flexibele plaatsing: De meegeleverde standaard en montagebeugels maken het mogelijk om de Party Bar op verschillende manieren te positioneren, zodat je de verlichting optimaal kunt benutten voor een geweldige visuele ervaring.

Om de professionele uitstraling van je evenement te behouden, bieden we ook een kabelmanagementoplossing aan die ervoor zorgt dat alle kabels netjes worden weggewerkt. Dit minimaliseert het struikelgevaar en houdt de feestruimte overzichtelijk en veilig.

Met onze complete fuifset ben je verzekerd van hoogwaardige audioprestaties en opvallende lichteffecten die je feest naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of jubileum, deze set is perfect geschikt voor elk feest tot 100 personen. Geniet van de ultieme feestervaring met onze professionele fuifset!

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten