Geluidset 2 – tot 150 personen

100,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Geluidset 2 voor maximaal 150 personen met Audiophony NOVA 12A actieve speakers, Audiophony iLine sub 12A actieve subwoofers en kabelmanagement

Creëer de ultieme geluidervaring met onze geluidset voor maximaal 150 personen. Deze uitgebreide geluidset bevat 2 x Audiophony NOVA 12A actieve speakers, 2 x Audiophony iLine sub 12A actieve subwoofers en kabelmanagement, waardoor je verzekerd bent van krachtig geluid en indrukwekkende basprestaties.

De Audiophony NOVA 12A actieve speakers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van grotere evenementen. Met een indrukwekkend vermogen van 350 Watt per speaker bieden ze een helder en meeslepend geluid dat de hele ruimte vult. De ingebouwde versterkers zorgen voor een optimale geluidsweergave zodat je het geluid kunt afstemmen op de specifieke behoeften van je evenement.

Om het geluid naar een hoger niveau te tillen, bevat deze geluidset ook 2 x Audiophony iLine sub 12A actieve subwoofers. Deze krachtige subwoofers voegen een diepe en krachtige bas toe aan de muziek, waardoor je gasten niet stil kunnen blijven staan. Samen met de NOVA 12A speakers zorgen de subwoofers voor een gebalanceerde geluidsweergave en een meeslepende luisterervaring.

Het kabelmanagement-systeem dat bij de set wordt geleverd, zorgt voor een gestructureerde en professionele installatie. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels, stroomkabels en verlengkabels, zijn inbegrepen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk de geluidset opzetten zonder gedoe met losse draden en kabels.

Of je nu een DJ-evenement organiseert, live muziek wilt verzorgen of een presentatie wilt geven, deze geluidset voor maximaal 150 personen biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige geluidsbeleving. Huur deze complete geluidset en geniet van een onvergetelijk feest waarbij iedereen op de dansvloer staat en geniet van de krachtige beats en indrukwekkende geluidskwaliteit.

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten