Geluidset 6 – tot 1500 personen

660,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Geluidset voor maximaal 1500 personen met 4 dB Technologies F212 actieve speakers, 6 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers en kabelmanagement

Voor grootschalige evenementen waarbij een krachtig en meeslepend geluid vereist is, bieden wij onze geluidset voor maximaal 1500 personen. Deze indrukwekkende geluidset bevat 2 x 2 dB Technologies F212 actieve speakers, 2 x 3 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers en kabelmanagement, waardoor je verzekerd bent van een ongeëvenaarde audiobeleving.

De dB Technologies F212 actieve speakers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste audiostandaarden. Met een verbluffend vermogen van 750 Watt per speaker en geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie (DSP), leveren ze een kristalhelder geluid met een uitstekende helderheid en definitie. De F212 speakers zijn in staat om zowel subtiele nuances als krachtige bassen moeiteloos weer te geven, waardoor elke noot tot leven komt.

Om de geluidsbeleving naar een nog hoger niveau te tillen, bevat deze geluidset ook 2 x 3 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers. Deze subwoofers leveren een diepe en impactvolle basweergave die de muziek tot in de kern raakt. Met een vermogen van 1500 watt per subwoofer zorgen ze voor een solide en krachtig basgeluid dat je gasten letterlijk zal laten voelen.

Het kabelmanagement-systeem dat bij de set wordt geleverd, zorgt voor een gestroomlijnde en professionele installatie. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels, stroomkabels en signaalkabels, worden meegeleverd en zijn op maat gemaakt voor een moeiteloze en georganiseerde opstelling. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt voor een nette en opgeruimde geluidsomgeving.

Of je nu een groot concert, festival of andere massale evenementen organiseert, deze geluidset voor maximaal 1500 personen is de ultieme keuze. Met de krachtige F212 speakers en de diepe bassen van de DVA S1521N subwoofers creëer je een adembenemende geluidservaring die de zintuigen prikkelt en het publiek in vervoering brengt. Huur deze complete geluidset en verzeker jezelf van een ongeëvenaarde geluidsweergave die je evenement naar nieuwe hoogten zal tillen.

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten