Geluidset 5 – tot 400 personen

440,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Geluidset voor maximaal 600 personen met 2 x 2 dB Technologies F212 actieve speakers, 2 x 2 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers en kabelmanagement

Voor grootschalige evenementen waarbij een krachtig geluid vereist is, bieden wij onze geluidset voor maximaal 600 personen. Deze hoogwaardige geluidset bevat 2 x 2 dB Technologies F212 actieve speakers, 2 x 2 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers en kabelmanagement, waardoor je verzekerd bent van een meeslepende audiobeleving van topkwaliteit.

De dB Technologies F212 actieve speakers zijn speciaal ontworpen voor evenementen met een groot publiek. Met een indrukwekkend vermogen van 750 Watt per speaker en een geavanceerde DSP-technologie leveren ze een kristalhelder geluid met een uitstekende dynamiek. De F212 speakers zijn in staat om geluid op een nauwkeurige en gebalanceerde manier te reproduceren, waardoor elke noot en elk detail tot hun recht komen.

Om de geluidsbeleving naar een nog hoger niveau te tillen, bevat deze geluidset ook 2 x 2 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers. Deze subwoofers zijn ontworpen om een krachtige en diepe basweergave te leveren die voelbaar is in elke hoek van de zaal. Met een vermogen van 1500 watt per subwoofer zorgen ze voor een solide en impactvol basgeluid dat je gasten zal doen bewegen.

Het kabelmanagement-systeem dat bij de set wordt geleverd, zorgt voor een professionele en nette installatie. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels, stroomkabels en signaalkabels, worden meegeleverd en zijn op maat gemaakt voor een moeiteloze opstelling. Dit minimaliseert kabelwarboel en zorgt voor een gestroomlijnde en georganiseerde geluidsomgeving.

Of je nu een concert, festival of groot evenement organiseert, deze geluidset voor maximaal 600 personen voldoet aan de hoogste audiostandaarden. Met de krachtige F212 speakers en de diepe bassen van de DVA S1521N subwoofers creëer je een geluidservaring die je gasten zal betoveren en energie zal geven. Huur deze complete geluidset en verzeker jezelf van een onvergetelijke en indrukwekkende geluidsweergave die het publiek zal laten dansen en genieten.

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten