Geluidset 3 – tot 250 personen

Geluidspakket voor maximaal 250 personen, bevat twee krachtige Audiophony Mojo Curve XL-luidsprekers, ontworpen om een indrukwekkend geluid te leveren. Het pakket omvat ook slim kabelmanagement om een georganiseerde en professionele set-up te garanderen.

250,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Geluidset 3 voor maximaal 250 personen met 2 x Audiophony Mojo Curve Xl en kabelmanagement.

Creëer de ultieme geluidervaring met onze geluidset voor maximaal 150 personen. Deze uitgebreide geluidset bevat 2 x Audiophony Equipments MOJO 2200 curve actieve speaker
en kabelmanagement, waardoor je verzekerd bent van krachtig geluid en indrukwekkende basprestaties.

Het kabelmanagement-systeem dat bij de set wordt geleverd, zorgt voor een gestructureerde en professionele installatie. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels, stroomkabels en verlengkabels, zijn inbegrepen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk de geluidset opzetten zonder gedoe met losse draden en kabels.

Of je nu een DJ-evenement organiseert, live muziek wilt verzorgen of een presentatie wilt geven, deze geluidset voor maximaal 150 personen biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige geluidsbeleving. Huur deze complete geluidset en geniet van een onvergetelijk feest waarbij iedereen op de dansvloer staat en geniet van de krachtige beats en indrukwekkende geluidskwaliteit.

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze definitieve offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een minstens een kleine bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item niet vervoerd worden in een personenwagen.

Meest verhuurde producten