Geluidset 1 – tot 50 personen

50,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Maak je feest compleet met de geluidset, bestaande uit 2 x Audiophony NOVA 10A actieve speakers inclusief kabelmanagement. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid organiseert, deze professionele geluidset zorgt voor een indrukwekkende audiobeleving.

De Audiophony NOVA 10A actieve speakers zijn krachtig en veelzijdig. Met een maximaal vermogen van 200 Watt per speaker en een ingebouwde versterker, leveren ze een helder en gebalanceerd geluid in elke ruimte. Of je nu een kleine zaal of een grotere locatie hebt, deze speakers zorgen voor een optimale geluidsverspreiding en een diepe bas.

Het kabelmanagement-systeem maakt het opzetten van de geluidset eenvoudig en zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Alle benodigde kabels, zoals audiokabels en stroomkabels, worden meegeleverd en zijn op maat gemaakt voor een gemakkelijke installatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over kabels die in de knoop raken of rommelig ogen.

Met dit geluidset kun je moeiteloos jouw favoriete muziek afspelen. Sluit eenvoudig je muziekbron aan, zoals een laptop, smartphone of DJ-apparatuur, en geniet van een kraakhelder geluid. Of je nu een afspeellijst wilt afspelen, live muziek wilt verzorgen of een DJ wilt inhuren, deze geluidset biedt de flexibiliteit om aan verschillende wensen te voldoen.

De geluidset met Audiophony NOVA 10A actieve speakers en kabelmanagement is niet alleen geschikt voor feesten en evenementen, maar ook voor presentaties, conferenties of andere gelegenheden waar goed geluid essentieel is. Huur deze complete geluidset en maak van jouw volgende evenement een onvergetelijke ervaring.

 

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Dit artikel kan vervoerd worden in een personenauto. Bij afname van meerdere items past dit wellicht niet samen in één auto en is een kleine bestelwagen nodig.

Meest verhuurde producten