Fuifset 4 – tot 600 personen

Dit uitgebreide geluidspakket biedt alles wat u nodig heeft voor een krachtige geluidsinstallatie, dit pakket is perfect voor evenementen die een hoogwaardige geluidsbeleving vereisen en een complete set-up voor entertainment en DJ-mogelijkheden bieden.

600,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Bereid je voor op een spectaculaire fuifervaring met onze grootschalige fuifset, speciaal samengesteld om een menigte van wel 600 feestgangers te laten genieten van een ongeëvenaarde geluids- en lichtshow. Deze complete set bestaat uit 2 sets van 2 dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers, 2 sets van 2 dB Technologies Flexsys F212 actieve speakers, een stevige 6 meter driehoeks truss, 2 JB Systems LS 400 wind-up statieven, 2 JB Systems Party Bars, 2 JB Systems COB 4bars, en een Pioneer DJ-set met een DJM 900 mixer en 2 CDJ 2000 mediaspelers. Bovendien is er een handig kabelmanagement inbegrepen om alles netjes en veilig te houden.

Kenmerken van de dB Technologies DVA S1521N actieve subwoofers:

 • Diepe en krachtige basprestaties: Elke set actieve subwoofers levert een indrukwekkend vermogen, waardoor diepe bassen voelbaar zijn in elke hoek van de ruimte en de muziek een energieke sfeer creëert.
 • Geavanceerde audiotechnologie: De DVA S1521N is uitgerust met geavanceerde componenten die zorgen voor een nauwkeurige en heldere geluidsweergave, zelfs op hoog volume.
 • Stevig en gemakkelijk te vervoeren: Deze robuuste subwoofers zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn voorzien van handgrepen en wielen voor eenvoudig transport.

Kenmerken van de dB Technologies Flexsys F212 actieve speakers:

 • Uitstekende geluidskwaliteit: De actieve speakers van dB Technologies bieden een heldere en dynamische audioweergave, waardoor elke beat en toon kristalhelder overkomen voor een optimale luisterervaring.
 • Flexibele plaatsing: De Flexsys F212 speakers zijn compact en eenvoudig te positioneren, waardoor je de geluidsverspreiding perfect kunt afstemmen op de locatie.
 • Ingebouwde versterker: Met de ingebouwde versterkers kunnen de speakers rechtstreeks worden aangesloten op audiobronnen, waardoor het opzetten van de geluidsinstallatie snel en moeiteloos verloopt.

Kenmerken van de JB Systems Party Bars:

 • Dynamische lichteffecten: De Party Bars zijn uitgerust met een combinatie van gekleurde LED’s, stroboscoop en ingebouwde lasers, waardoor een spectaculaire lichtshow ontstaat die de dansvloer verlicht in een werveling van kleuren.
 • Eenvoudige bediening: De meegeleverde afstandsbedieningen maken het gemakkelijk om de lichteffecten aan te passen en de sfeer van het feest moeiteloos te regelen.

Kenmerken van de JB Systems COB 4bars:

 • Krachtige lichtopbrengst: De COB 4bars zijn voorzien van Chip-on-Board LED-technologie, waardoor ze een intense en heldere lichtstraal produceren die de hele zaal verlicht.
 • Flexibele lichtconfiguraties: Met de mogelijkheid om de lichtbalken afzonderlijk te richten, kun je verschillende lichteffecten creëren die passen bij de sfeer van het feest.

Kenmerken van de Pioneer DJ-set met DJM 900 mixer en CDJ 2000 mediaspelers:

 • Professionele DJ-ervaring: De DJM 900 mixer en CDJ 2000 mediaspelers zijn geliefd bij professionele DJ’s vanwege hun uitstekende geluidskwaliteit en uitgebreide functionaliteit.
 • Naadloze mixmogelijkheden: Met de DJM 900 mixer kun je moeiteloos nummers mixen en effecten toevoegen voor een vloeiende overgang tussen tracks.
 • Hoge-resolutie kleurenschermen: De CDJ 2000 mediaspelers zijn uitgerust met kleurenschermen die alle benodigde informatie tonen, waardoor je snel toegang hebt tot je muziekbibliotheek en afspeellijsten.

Om te zorgen dat je evenement er professioneel uitziet en veilig is, bieden we een kabelmanagementoplossing aan waarmee je alle kabels netjes kunt wegwerken, zodat er geen struikelgevaar ontstaat en de focus volledig op het feestplezier ligt.

Met onze grootschalige fuifset ben je verzekerd van een adembenemende audio- en lichtervaring die de verwachtingen van elke feestganger overtreft. Of je nu een groot festival, bedrijfsevenement of een huwelijksfeest organiseert, deze complete fuifset zal een blijvende indruk maken op je gasten. Huur nu onze ultieme fuifset en laat je evenement bruisen van energie en enthousiasme!

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten