Fuifset 2 – tot 250 personen

150,00 excl. BTW

Facebook
WhatsApp
Email

Bereid je voor op een episch feest dat de grenzen van entertainment zal verleggen met onze ultieme fuifset, speciaal samengesteld om een menigte tot wel 250 feestgangers te laten genieten van een ongeëvenaarde audio-, licht- en rookervaring. De set bevat 2 krachtige Audiophony Equipments MOJO 2200 Curve actieve speakers, 2 veelzijdige JB Systems Party Bars en 1 professionele JB Systems FX-1200 rookmachine, inclusief handig kabelmanagement voor een naadloze en georganiseerde opstelling.

Kenmerken van de Audiophony Equipments MOJO 2200 Curve actieve speakers:

  • Verbluffende geluidskwaliteit: Met een indrukwekkend vermogen van 1600 watt per speaker, bieden deze krachtpatsers een kristalheldere geluidsweergave en een diepe bas, perfect voor middelgrote tot grote evenementenlocaties.
  • Curve-technologie: Het unieke gebogen ontwerp van de speakers zorgt voor een breed en gelijkmatig verspreid geluidsbereik, waardoor elke hoek van de dansvloer wordt overspoeld met geweldige muziek.
  • Ingebouwde versterker: De actieve speakers hebben een ingebouwde versterker, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op diverse muziekbronnen zonder dat extra apparatuur nodig is.
  • Betrouwbaarheid: Audiophony staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare audiotechnologie, zodat je verzekerd bent van een consistente en probleemloze geluidsprestatie gedurende het hele evenement.

Kenmerken van de JB Systems Party Bars:

  • Dynamische lichteffecten: Elke Party Bar is uitgerust met een combinatie van gekleurde LED’s, stroboscoop en ingebouwde lasers, waardoor een spectaculaire lichtshow ontstaat die de dansvloer laat oplichten in een werveling van kleuren.
  • Gemakkelijke bediening: De meegeleverde afstandsbedieningen maken het eenvoudig om de lichteffecten aan te passen en de sfeer van het feest moeiteloos te regelen.
  • Flexibele plaatsing: Met de inbegrepen standaarden en montagebeugels kun je de Party Bars op verschillende manieren positioneren, waardoor je de verlichting optimaal kunt benutten voor een indrukwekkend visueel spektakel.

Kenmerken van de JB Systems FX-1200 rookmachine:

  • Professionele rookproductie: De FX-1200 rookmachine is speciaal ontworpen voor grotere evenementen en produceert een dikke en consistente rookpluim die de lichteffecten naar een hoger niveau tilt.
  • Afstandsbediening: De rookmachine wordt geleverd met een handige afstandsbediening voor een eenvoudige bediening en aanpassing van de rookoutput.
  • Veiligheid: Dankzij de ingebouwde beveiliging tegen oververhitting en het metalen chassis is de rookmachine veilig en betrouwbaar in gebruik.

Om ervoor te zorgen dat je feestruimte er netjes en professioneel uitziet, bieden we een kabelmanagementoplossing aan waarmee je alle kabels ordelijk kunt wegwerken, zodat er geen struikelgevaar ontstaat en de focus volledig op het feestplezier ligt.

Let op: Rookvloeistof is niet inbegrepen, dus vergeet niet om de benodigde rookvloeistof apart aan te schaffen voor een volledige rookervaring.

Met onze ultieme fuifset ben je verzekerd van een explosie van geluid, licht en rook, waardoor jouw evenement tot een onvergetelijke belevenis wordt voor alle 250 aanwezigen. Klaar om het feest van het jaar te organiseren? Huur nu onze complete fuifset en laat de festiviteiten beginnen!

Korting

1 Dag      :    1 x verhuur prijs
2 Dagen :  -25 %  (1,5 x huurprijs)
3 Dagen :  -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen :  -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen :  -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen :  -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen :  -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen :  -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen :  -58% (3,8 x huurprijs)

Transport

Laten bezorgen?
De genoemde verhuurprijzen zijn exclusief de kosten voor bezorgen en ophalen. Deze zijn afhankelijk van de afstand en tijden. In onze offerte zullen deze kosten worden opgegeven.

Zelf afhalen?
Om dit artikel te transporteren is een bestelwagen nodig. Vanwege de afmetingen kan dit item kan alleen vervoerd worden in een bestelwagen.

Meest verhuurde producten