facebook 2dehands

JB Systems LM 440 DMX Lichtmodulator

4-kanaals DMX lichtmodulator voorzien van 4 stopcontacten (4x 1500W/res). Ideaal apparaat voor parren of ander conventioneel licht dat bediend dient te worden door mensen die niet veel kennis van lichtmateriaal hebben. Uiteraard ook zeer geschikt voor de gevorderden.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

JB Systems LM 430 DMX Lichtmodulator

De LM 430 van JB Systems is een vierkanaals DMX lichtmodulator zonder interne dimpacks en bevat alleen DMX uitgangen. De perfecte partner voor een setje parren die bediend moeten worden door een leek, of een professional. De enorm handige indeling van de controller en overzichtelijkheid zorgt er voor dat werkelijk iedereen overweg kan met deze lichtsturing. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu is voor sfeerverlichting, disco of wat dan ook, deze controller kan het uiterste uit uw spots halen om de juiste sfeer te creëren.

Prijs: €8,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems SM-1612 DMX Controller

Een 192 DMX kanaals controller, ideaal voor het aansturen van scanners en ander intelligente DMX verlichting. Deze controller heeft dertig banken, acht faders, joystick en nog veel meer. Zeer geschikt voor drive-in shows, discotheken/clubs, etc.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.

BriteQ WT-DMXG4 Draadloze DMX-zender

Dankzij de BriteQ WT-DMXG4 draadloze DMX-zender raakt u met plezier de draad kwijt bij het aansturen van uw DMX-apparatuur. Deze nauwkeurige DMX-zender verstuurt de DMX-signalen draadloos naar de BriteQ WR-DMXG4 draadloze DMX-ontvanger. De gebruiksvriendelijke zender gaat gehuld in een oerdegelijke behuizing waardoor deze bijvoorbeeld ook geschikt is voor het verhuurcircuit.

Prijs: €20,00 Excl. 21% BTW.

MA Lighting 2Port Node onPC PRO 1024 DMX

Prijs: €40,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems CMX 24 DMX Controller

24-kanaals lichtsturing, zeer geschikt voor het aansturen van o.a. parverlichting of andere statische verlichting. Deze tafel beschikt over diverse programma's (programmeerbaar), 2x master, snelheid, fade en andere mogelijkheden die u kunt verwachten van een tafel als deze.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Showtec MultiDim MKIII Dimmerpack

Vier kanaals dimmerpack dat gemakkelijk bestuurd kan worden met een DMX lichtsturing. Ook is het mogelijk om het dimmerpack geluidsgestuurd te laten werken of stand-alone met de zestien ingebouwde programma's waarvan u ook de snelheid kunt regelen.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.

Showtec Multiswitch Switch

Degelijke 4 kanaals switchpack. DMX te besturen met een DMX kabel die u op de onderzijde kunt inpluggen. Naast deze ingang zit nog een uitgang waarmee u meerdere switchpacks ook met een DMX kabel kunt aansluiten. De switchpack heeft 16 ingebouwde programma's en u kunt meerdere switchpacks master slave laten werken. Let wel op, met een switchpack kunt u verlichting alleen aan en uit zetten, dus niet besturen en ook niet dimmen want hiervoor heeft u een dimmerpack nodig. Met deze switchpack kunt u alle soorten verlichting aansluiten die met een shuko stekker werken.

Prijs: €7,00 Excl. 21% BTW.

Avolites Pearl Tiger DMX controller

Alles wat u als lightjockey nodig heeft, samengevoegd op een compacte lichttafel. De Pearl Tiger heeft alles aan boord wat u ook op de grotere tafels ziet, maar dan geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote toepassingen. Tot wel 240 fixtures met in totaal 2048 kanalen kunnen moeiteloos ingeprogrammeerd worden. Hiernaast is het licht over 4 DMX-universes te sturen. Ideaal als u graag aparte grids maakt voor de frontverlichting en het tegenlicht en hier met de bekabeling rekening mee houdt. Door middel van een VGA aansluiting en het meegeleverde scherm heeft u altijd een real-time beeld van instellingen en setups. 10 playback submasters zijn standaard aanwezig en kunnen met een optionele wing uitgebreid worden tot 15.

Prijs: €125,00 Excl. 21% BTW.

Pangolin Quickshow 2.0 - software + ilda interface

Laserworld Pangolin Quickshow 2.0 is professionele lasersoftware voor gebruik met ILDA-compatibele lasers. Dit besturingssysteem maakt het mogelijk om uw volledige lasershow professioneel te sturen en biedt tal van opties om alles naar uw wens in te stellen.

Prijs: €50,00 Excl. 21% BTW.