facebook 2dehands

Shure Beta 58A Draadloze Microfoon

Beta 58A draadloze microfoon is speciaal ontworpen voor live optredens en project studio-opnamen. De frequency response accentueert specifiek zang, en de supercardioïde karakteristiek isoleert andere geluidsbronnen.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Shure Beta 87A Draadloze Zangmicrofoon

De gedetailleerde Beta 87A draadloze condensator-zangmicrofoon heeft een egale, aangepaste respons voor een warm, nauwkeurig geluid. Zijn supercardioïde polar pattern biedt maximale isolatie van andere zangers of instrumenten in de buurt.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Sennheiser EW100 draadloze microfoon

Voor binnen of buiten gebruik is deze set buitengewoon goed geschikt. De EW 100 biedt een grote flexibiliteit voor draadloze opnames. De SKP 100 G3 plug-on zender zet XLR uitgeruste apparaten zoals microfoons en mixers om naar draadloze apparaten. De zender en de plug-on zijn eenvoudig te synchroniseren met de ontvanger door slechts één druk op de sync knop.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Audio-Technica M3 Wireless In Ear Monitor System

Met het Audio-Technica's M3 draadloos in-ear systeem, krijgt u uw keuze uit 1321 UHF-kanalen, en handig LCD informatie wordt weergegeven op zowel de zender als de ontvanger voor het instellen van uw persoonlijke voorkeuren. U en andere muzikanten op het podium met behulp van de M3-systeem zullen genieten van het beheersen van het volume en de mix van 2 aparte signalen via de bedieningselementen op de M3R stereo body-pack ontvanger.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Sabine SWM4000 Wireless Set

De Sabine SWM4000 series UHF draadloze microfoonsystemen bieden een betrouwbaar professionele geluidskwaliteiten een eenvoudige set-up. Automatische frequentie selectie en infra-rood sync tussen ontvanger en zender maken het vinden van vrije kanalen eenvoudig voor beginnende en ervaren RF gebruikers. De lockout functie garandeert dat per ongeluk veranderen van de settings onmogelijk is.

Prijs: €100,00 Excl. 21% BTW.

Kenwood TK 3101 portofoon

De TK-3101 portofoon voldoet aan de strenge MIL-STD 810 C/D specificaties en is bestand tegen stoten, trillingen, vochtigheid, stof en regen. Het gegoten aluminium chassis en de vaste antenne zorgen voor een uitzonderlijke stevigheid. De TK-3101 is dus voor zowel professioneel als recreatief gebruik zeer betrouwbaar.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Kenwood oortjes

Spreekset, oorluidspreker en zendtoets op microfoon. Te gebruiken in combinatie met de Kenwood TK 3101 portofoon.

Prijs: €2,50 Excl. 21% BTW.

Kenwood microfoon

Afstandbediening, compact model incl. 2.5 mm jack Compacte luidspreker/ microfoon. Te gebruiken in combinatie met de Kenwood TK 3101 portofoon.

Prijs: €2,50 Excl. 21% BTW.