facebook 2dehands

Briteq BT 250S movinghead

Een zeer krachtige zestien kanaals movinghead met vloeiende precisiebewegingen en een hoge lichtopbrengst dankzij een MSD gasontladingslamp. Als lichtjockey kunt u met uw creativiteit alle kanten op. Met 9 trapezoïde dichroïde kleuren + wit en 7 verwisselbare roterende gobo's maakt u de meest waanzinnige effecten. Met vloeiende bewegingen kunt u deze movinghead alle kanten opsturen.

Prijs: €30,00 Excl. 21% BTW.

Briteq BT 575W wash movinghead

Dankzij de 575 Watt MSR-gasontladingslamp is een flinke lichtopbrengst mogelijk. Deze fluisterstille movinghead zal zich doordat deze fluisterstil is voornamelijk in theaterproducties thuisvoelen. Maar ook bij andere producties en bijvoorbeeld discotheken zal deze movinghead zijn weg wel kunnen vinden. De diverse opties zoals CMY-kleurenmenging en de automatische correctie op pan en tilt zijn onmisbaar op een apparaat van deze klasse. 16 bit pan en tilt zorgt voor vloeiende bewegingen, welke een pré zijn in de productiewereld. Al deze opties maken deze movinghead tot een klasse-apparaat.

Prijs: €30,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems The Winner II DMX scanner

Duurzame scanner met ongekend veel mogelijkheden en hoge lichtopbrengst. Door zijn robuuste uiterlijk, de stevigheid, de functies wordt deze scanner vaak ingezet in allerlei toepassingen. Een ideale scanner wanneer er een krap budget is, maar toch wat eisen gesteld worden bij de aanschaf van DMX-gestuurde verlichting.

Prijs: €15,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems Dynamo 250 scanner

De JB Systems Dynamo 250 is een kleine maar krachtige scanner met een heldere lamp van 250 W. Hij werkt zowel standalone als in master/slave modus en heeft 10 kleurrijke gobo's. Dit opvallende lichteffect is de ideale scanner voor clubs en mobiele djs.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Showtec Double Eyes Dancer tweevoudige scanner

Het dubbele plezier dat u beleeft met deze dubbele scanflower wordt overgedragen op uw publiek, zeker wanneer u hier nog wat nevel bij gebruikt. Zo worden de bewegende bundels perfect zichtbaar en dat geeft een erg ruimtelijk effect.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

JB Systems Super Solar 10W RGBW spiegelbol effect

Weg met die saaie, inefficiënte, grote, logge spiegelbollen en puntspotjes met ronddraaiende kleurenwielen. Hallo RGB LED-techniek! Een 10 Watt LED lichtbron is het hart van dit lichteffect en deze zorgt voor felle rode, groene, blauwe en witte stralen. Hierdoor is het tevens mogelijk om talloze kleuren te realiseren!

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Showtec XB-Wave DMX Effect

De Showtec XB-Wave is een compact en lichtgewicht effect, dat door zijn brede dekking van liefst 135 graden op zijn minst zaalvullend genoemd mag worden! De XB-Wave vult de gehele ruimte met scherpe lichtbundels in alle mogelijke kleuren, die afkomstig zijn van de drie LED's in de kleuren rood, groen en blauw.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Briteq BT-Strobe 3000

Deze stroboscoop heeft een bijzonder hoge lichtopbrengst vergeleken met zijn soortgenoten. Een stevige 3000 Watt flitsbuis genereert stevige flitsen. Ook is de STROBE-3000 te gebruiken als blinder door de ingebouwde blinder functie. Bovendien is deze lamp compleet via DMX te sturen waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik bij grotere producties.Deze stroboscoop heeft een bijzonder hoge lichtopbrengst vergeleken met zijn soortgenoten. Een stevige 3000 Watt flitsbuis genereert stevige flitsen. Ook is de STROBE-3000 te gebruiken als blinder door de ingebouwde blinder functie. Bovendien is deze lamp compleet via DMX te sturen waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik bij grotere producties.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Geni FL-1800D DMX Golden Strobe

Krachtige stroboscoop met een vermogen van 1500 Watt per flash. Geschikt voor discotheken, clubs, drive-in shows en andere locaties waar een opzwepend lichteffect nodig is. Deze FL-1800 produceert enorm felle witte flitsen, die een speciale sfeer geeft aan elke discotheek.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Showtec Stage Blinder 4 DMX

De ShowTec DMX Stage Blinder 4 is het actieve broertje van de populaire Stage Blinder 4. De DMX Stage Blinder 4 is uitgevoerd met een 2-kanaals dimmer, zodat de unit kan worden aangestuurd en gedimd via DMX.

Prijs: €20,00 Excl. 21% BTW.

Showtec Stage Blinder 2 DMX

Als u op zoek bent naar een blinder met een flinke lichtopbrengst, maar die ook tegen een stootje moet kunnen, is deze Showtec Compacte blinder precies wat u zoekt! Deze DMX-bestuurbare blinder beschikt over twee 250 Watt lampen die zorgen voor een grote lichtopbrengst, en door de heavy-duty behuizing is deze blinder zeker geschikt voor on the road!

Prijs: €20,00 Excl. 21% BTW.

Stage Effects 1.2W RGB Full Color Laser

Professionele 1.2 WATT RGB animatie laser met optische hoge snelheids scanner voor het creëren van geanimeerde graphics, 256 beam show, 128 grafische patronen, zoom +/-, rotatie, tekst, bewegingen, tekenen, snelheid etc. 12 kanalen in dmx

Prijs: €75,00 Excl. 21% BTW.

Blacklight 1,2m

De blacklight wordt vaak toegepast in discotheken, in TL-armaturen. Het speciale effect hierbij is dat alles wat wit is, opeens paarsachtig wordt gekleurd. Een zeer leuk effect dat ook met een wat lager budget gerealiseerd kan worden.

Prijs: €5,00 Excl. 21% BTW.

Spiegelbol 20 cm

Spiegelbol met een diameter van 20 cm.

Prijs: €2,00 Excl. 21% BTW.

Spiegelbol 30 cm

Spiegelbol met een diameter van 30 cm.

Prijs: €3,00 Excl. 21% BTW.

Spiegelbol 40 cm

Spiegelbol met een diameter van 40 cm.

Prijs: €6,00 Excl. 21% BTW.

Spiegelbol 50 cm

Spiegelbol met een diameter van 50 cm.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.

Showtec Floodlight HQ 400 outdoor verlichting

De Showtec Floodlight HQ 400 is ontwikkeld voor het uitlichten van grotere terreinen, parkeerplaatsen en woonerven. Deze Floodlight is voorzien van een stevige aluminium behuizing met een IP65 classificatie. Dit betekent dat dit outdoor armatuur bestand is tegen stof en water.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

JB systems FSP 1000 volgspot 1000W

Deze compacte volgspot van JB Systems heeft eigenlijk alles wat een goede volgspot moet hebben. De FSP 1000 is uitgerust met een ingebouwde kleurenwisselaar met vier kleurschijven voor kleurmenging, is voorzien van een black-out functie en heeft een ingebouwde iris. De lamp van 1000 Watt zal ervoor zorgen dat de te belichten persoon op het toneel in het zonnetje wordt gezet.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.