facebook 2dehands

Briteq LED Stage Color 48 RGBW

Deze LED Stage Color 48 het beste tot zijn recht bij het aanlichten van podia en muren dankzij de RGBW LED kleurenmenging. Er zijn namelijk in totaal 48 LEDs in de fixture gemonteerd, 12 rode, 12 groene, 12 blauwe en 12 witte LEDs. De witte LEDs zorgen er voor dat pastelkleuren te realiseren zijn, die mooi uitkomen bij het uitlichten van muren en podia.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

BriteQ LED Blaster RGB 15 - 108

Deze LED Blasters kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Voor het aanlichten van muren en plafonds tot het belichten van het interieur van een club of discotheek, mogelijkheden zijn er genoeg. En ook de lightjockey kan zich uitleven, omdat de LED Blaster 3 tot 12 DMX-kanalen omvat.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Briteq LED Pixelbar RGB 16x3W

Maar liefst zestien tricolor LED-modules zijn in deze balk gemonteerd, die tezamen niet alleen een enorme lichtopbrengst produceren, maar ook zorgen voor een sublieme kleurenmenging en een groot scala aan creativiteitsmogelijkheden.De strakke 25 graden afstralingshoek maakt hem perfect voor effectverlichting en is dan ook perfect in truss of tegen een DJ-booth te gebruiken om een speciaal effect te bieden met creatieve kleurenchases.

Prijs: €20,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems LED Plano spot

De Plano Spot is kinderlijk eenvoudig te bedienen. U bepaalt immers helemaal zelf hoe u hem wilt gebruiken. Diverse automatische programma's zijn aanwezig, evenals een muziekgestuurde modus. Laat de Plano zelf reageren op de maat van de muziek! Hiernaast is het ook mogelijk meerdere armaturen te koppelen, zodat ze hetzelfde doen.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.

Led Par 56 Short Black

Door het gebruik van LED's, is de extreem lange levensduur en het stroomverbruik is zeer laag. De Showtec LED Par 56 bevat 153 LED's (51 x rood, 51 x groen, 51 x blauw). Het kan worden gecontroleerd door 6 DMX-kanalen (RGB en pre-geprogrammeerde achtervolgingen en kleuren) automatisch door de ingebouwde processor of muziek-gecontroleerd door de interne microfoon.

Prijs: €7,00 Excl. 21% BTW.

Briteq BT StagePar 6 in 1 LED Par

LED-parren bestaan al geruime tijd maar Briteq weet het niveau met deze StagePar 6 in 1 naar een nieuw niveau te tillen! Hij is voorzien van twaalf LEDs met een vermogen van 12 Watt. Deze LEDs kunnen per stuk 6 kleuren weergeven (rood, groen, blauw, wit, amber, UV) waardoor de kleurmenging optimaal is. De armatuur produceert een strakke lichtbundel van 25 graden waardoor hij uitstekend vlakken en ruimtes kan verlichten. Bovendien is hij volledig te dimmen en heeft hij een fase-aansnijdings frequentie van 1200 Hz.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.