facebook 2dehands

dB Technologies Opera 110 Mobile Accu Luidspreker

De Opera 110 is een draadloos luidsprekersysteem met ingebouwde mixer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het aansluiten van verschillende accessoires, zoals een draadloze microfoon, een beltpack, een dasspeldmic en een headset! Buitenom deze hulpstukken kunt u ook zoveel andere Opera 110’s als u wilt met maar één zender verbinden. Het maximale bereik van de ingebouwde zender ligt tussen de 70 en 100 meter. Afhankelijk van de omgeving.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems PPA-1 Portable PA-Systeem

De PPA-01 van JB Systems is een multifunctioneel draagbaar en draadloos PA-systeem op wielen. Een zeer compleet systeem; het heeft zelfs een videovoorziening! Ideaal voor zowel karaoke, (school)feesten, presentaties, et cetera.

Prijs: €50,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Flexsys F12 Actieve Luidspreker

De Flexsys F12 is een krachtige actieve luidspreker. De F12 heeft namelijk een versterker ingebouwd met dubbel zoveel vermogen, die 300 Watt naar de woofer en 100 Watt naar de tweeter stuurt. Mede hierdoor produceert deze krachtpatser een geluidsdruk van 127 dB, wat zeker niet slecht is voor een 12 inch luidspreker. De 12 inch woofer en 1 inch tweeter zorgen ervoor dat de F12 een frequentiebereik haalt van 65 tot 20.000 Hz. Hiermee is de F12 stand alone of fullrange in te zetten.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Flexsys F212 Actieve Luidspreker

Uitgerust met twee 12 inch woofers voorziet deze krachtpatser zeer grote oppervlaktes van helder geluid. Een efficiënte en krachtige mid/hoog unit die ontworpen is om gecombineerd te worden met actieve subwoofers. De F212 wordt aangestuurd door twee bi-amped Digipro klasse D digitale versterkers met schakelbare stroomvoorziening met PFC om alles uit de luidspreker te halen, zelfs onder ver van perfecte live omstandigheden.

Prijs: €50,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies DVA S1521N 21 Inch Actieve Subwoofer

Een behoorlijke krachtpatser die menig stukje aarde doet beven. Deze actieve 21 inch subwoofer presteert het om zelfs de meest diepe, bijna onhoorbare tonen te produceren dankzij de enorme conus-oppervlakte. 21 inch woofers worden voornamelijk ingezet bij grote evenementen waar zelfs de diepste bassen zonder compromis en met een flink bereik moeten worden geproduceerd.

Prijs: €100,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies DVA S10 DP Subwoofer

De DVA S10DP is een krachtige subwoofer met een forse 18-inch woofer welke door een 1000 Watt versterker wordt aangedreven. Hiermee is het een perfecte aanvulling voor uw tops. Met de optionele hardware is het ook mogelijk de subwoofer te integreren in een line-array. Met deze subwoofer zijn de laagste tonen tot 40 Hz duidelijk aanwezig en zult u altijd genoeg laag in uw systeem hebben.

Prijs: €75,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Sub 15 D Actieve Subwoofer

Uitgerust met een 15 inch woofer met band-pass circuits, is de Sub15 D een zeer krachtige subwoofer. De ingebouwde Digipro digitale versterker levert een krachtige low-end punch, perfect voor voelbare bassen met een hoge geluidsdruk. De Sub 15 D is zowel mono als stereo in te zetten. Deze subwoofer is uniek in zijn klasse qua gewicht, vermogen en vervoergemak. De digitale versterkers sparen uw rug, omdat ze een stuk lichter zijn dan normale versterkers. Hierdoor wordt het een stuk gemakkelijker om deze zeer krachtige subkisten te verplaatsen.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies SUB 18 D Actieve Subwoofer

De Sub 18 D is de eerste keus voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige bas, en een frequentiebereik dat zeer laag gaat. De 18 inch woofer wordt aangestuurd door een klasse D digitale versterker met een vermogen van 1000 Watt RMS. Met een geluidsdruk van 134 dB (SPL) en een frequentiebereik dat begint bij 28 Hz is de Sub 18 D de meest krachtige in zijn serie.

Prijs: €40,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Sigma Systems 218 Luidsprekerset

Dit dB Technologies Sigma 7.6 systeem bestaat uit maar liefst vier S118 actieve subwoofers en twee actieve S115-topkasten. Hiermee is het een systeem dat in verschillende configuraties gebruikt kan worden, voor optimale flexibiliteit! Want heeft u 2 speakers op statief nodig, een top/sub-systeem, of wellicht de complete stack? Kies eenvoudig de elementen die u nodig heeft voor uw evenement.

Prijs: €225,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Gala System Luidsprekerset

Het Flexsys Gala systeem van dB Technologies is een lekker compact systeem dat met 4700 Watt RMS aan vermogen toch krachtig genoeg is voor grote drive-in shows en bands. Deze set bestaat uit twee keer de Flexsys F 212 mid/hoog luidspreker en vier keer de Sub 15 D subwoofer. In elke luidspreker van deze set zit een digitale versterker ingebouwd, wat zorgt voor hoog rendement en een zeer laag gewicht. Deze set is perfect voor mobiele toepassingen en voor plaatsen waar weinig ruimte is om een geluidset op te stellen. De vier subwoofers zorgen met een geluidsdruk van 133 dB per stuk voor een zeer krachtige bas weergave en de topkasten sturen fijne heldere klanken de ruimte in.

Prijs: €150,00 Excl. 21% BTW.

dB Technologies Flexsys Concert System Luidsprekerset

Twee actieve 134 dB 18 inch subs en een 750 Watt RMS top per kant zorgen voor geluidsdruk waar u eng van wordt! Deze set is perfect voor grote zalen en hallen tot ongeveer 800 man. De compacte uitvoering maakt het mogelijk om de set handig te vervoeren en snel op te zetten. De gehele set is actief zodat alles op elkaar doorgelust kan worden. Op deze manier heeft u geen last van een hoop kabels die in de knoop raken. Dit is ook handig bij het opzetten van de geluidset omdat de set met het aansluiten van een paar kabeltjes al draait. Kortom, een zeer veelzijdige set die perfect is voor mobiele toepassingen of voor plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is voor een geluidset.

Prijs: €180,00 Excl. 21% BTW.