facebook

HQ Power VDL-1200 SM Rookmachine

http://www.sideeffects.be/?page_id=163

Rookmachine ideaal voor kleinere evenementen.Tankinhoud van 2,5l, opwarmtijd ±9 min met een verbruik van ca 450m³/min.

Prijs: €15,00 Excl. 21% BTW.

JB Systems FX-700 Rookmachine

Deze allround rookmachine kan voor talloze toepassingen gebruikt worden, of het nu is om een slaap- of hobbykamer een wolkje rook mee te geven of een club helemaal blauw te zetten, dankzij het 700 Watt verwarmingselement wordt de rookvloeistof efficiënt ingezet.

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Antari Z-1520 RGB verticale rookmachine met LED verlichting

Deze rookmachine stoot stevige rookpluimen tot wel 5 meter hoog uit. Rondom de uitlaat zitten 22 LED's die hier fantastische effecten kunnen creëren. Met de bijgeleverde W-1 afstandsbediening is deze machine in te stellen zonder dat u halsbrekende toeren uit moet halen om bij de rookmachine te komen. Ook via DMX is deze professionele rookmachine te controleren.

Prijs: €25,00 Excl. 21% BTW.

Antari Ice 101

Ice fogger: Zoals de naam reeds duidelijk maakt produceert dit toestel een laaghangende rook. Door simpelweg ijsblokjes toe te voegen tijdens het uitstoten blijft de rook laag hangen en zweeft als het ware over de vloer.
Deze machine is door de combinatie van een rookvloeistof & ijs een milieuvriendelijk toestel, dit in tegenstelling tot andere ‘droge ijs’ toestellen die in combinatie met CO2 werken.
Via een 1000 Watt sterke rookmachine kan je met ongeveer 10 Kilo ijsblokjes tot maximum 6 uur uitstoten. Pas Op: Wanneer je dit toestel continu zou gebruiken komt dit ongeveer overeen met 1 uur.

Prijs: €50,00 Excl. 21% BTW.

Antari HZ-500 Rookmachine

Met de HZ-500 kunt u echt gaan blazen met rook. Dit is dé rookmachine om hele zalen, theaters en vergelijkbaar in één keer vol te zetten, zodat uw mooie lichteffecten en lasers nog beter uit de verf zullen komen. Want een mooie straal gaat nog altijd boven een saaie lamp.

Prijs: €35,00 Excl. 21% BTW.

Showtec FX Shot confettishooter

De Showtec FX Shot is een geavanceerde confettishooter, die op basis van losse confettibuizen werkt. Plaats eenvoudig een confettibuis in de daarvoor bestemde basis, draai de buis goed vast met de schroefknop, kies de gewenste projectierichting, draai de beugel vast, steek de connector in het aansluitpaneel. U bent dan nog precies 230V verwijderd van een verbazingwekkende confetti-regen die met flinke kracht wordt afgevuurd! De FX Shot heeft alleen een 230V spanning nodig, die vervolgens wordt getransformeerd in laagspanning. DMX stuurbaar indien gebruikt samen met Switch pack.

Verschillende kleuren en vormen van confetti of slingers appart verkrijgbaar

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.