facebook 2dehands

Stagedex podiumrok

Een professionele podiumuitstraling wordt onder meer, en niet in de laatste plaats, bepaald door de afwerking richting de zaalvloer. Met deze podiumrok van Stagedex houdt u kabels en apparatuur, die onder het podium zijn geplaatst, uit het zicht. Het doek is van uitstekende kwaliteit en voldoet aan de Nederlandse veiligheidseisen, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van deze stemmige podiumrok.

Prijs: €6,00 Excl. 21% BTW.

Showtec Backdrop 3 bij 3.5 meter

De backdrop is de ideale accessoire om een stukje netheid aan uw show mee te geven. Door deze achter de DJ te plaatsen zorgt u voor een mooie, zwarte, egale achtergrond waarbij de DJ opvalt. Deze variant is 3 meter breed en 3.5 meter hoog, waardoor hij ideaal is om te gebruiken met kleinere truss-systemen. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere backdrops naast elkaar te hangen bij grotere truss-constructies.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.

Showtec Backdrop 6 bij 3.5 meter

Wanneer uw show een strakke, nette uitstraling moet hebben is een backdrop één van de meest eenvoudige middelen om het aanzicht direct al te kunnen verbeteren. De egale zwarte rechthoek achter de DJ zorgt in combinatie met zwarte flightcases of een zwart meubel voor een ongelofelijk strak uiterlijk en dat maakt het al direct een stuk aantrekkelijker. Verder verbergt het een groot deel van de kabels in uw truss en kunnen er flightcases achter staan die u anders terug in de bus moet zetten. Als u dichtbij kunt parkeren is dat geen ramp, is het bijvoorbeeld op een strandpaviljoen dan is het een ander verhaal…
De ideale manier om op een relatief goedkope manier uw show direct een stuk meer uitstraling te geven!

Prijs: €12,50 Excl. 21% BTW.

Showtec Circle Cloth White 8 meter wit

De Showtec Circle Cloth White is een cirkel doek voor cirkeltruss met een doorsnee van 8 meter. Dit doek is geïmpregneerd en dus vuurbestendig.

Prijs: €50,00 Excl. 21% BTW.

Stagedex Topline 2m x 1m podiumdeel

Als iets de lucht in moet dan weet Stagedex daar wel raad mee. Stagedex is een onderdeel van Prolyte: een zeer bekende producent van trussmateriaal. Naast truss hebben ze ook verschillende producten op het gebied van podia zoals dit 2m x 1m Topline podiumdeel. De Topline onderscheidt zich doordat deze een verbeterd aluminium frame heeft dat schokken en vibraties beter opvangt. Daarnaast is het triplex deck op het frame gelijmd en geschroefd.

Prijs: €10,00 Excl. 21% BTW.